Geslaagd Meitornooi!!!

Geslaagd Meitornooi!!!

Zondag 7 Mei 2023 was het zover, ons eerste Meitornooi sinds 2019!

De editie van 2020, 2021 en 2022 hebben we niet kunnen laten doorgaan omwille van Corona en de beperkte maatregelen toen, maar we hebben alles opgespaard om er afgelopen weekend een serieuze lap op te geven!

Zaterdag waren we met een hele groep vrijwilligers aanwezig om de sporthal in orde te maken en zo snel als deze keer hebben we de zaal in al die jaren nog nooit in orde gekregen!

Daar hebben onze leden van groep 3 dankbaar gebruik van gemaakt ook. Hun training van 18u30 kon niet doorgaan, door deze verhuis, maar toch hebben ze nog een training gestart om iets na 20u!

Zondagochtend 8u, iedereen opnieuw voltallig paraat, voorzien van koffie en superlekkere zelfgemaakte koeken door enkele Topmama's!!!

Aangezien de taken op voorhand ook goed verdeeld waren, wist iedereen ook snel wat te doen of waar in te springen. In no time waren er een heel aantal broodjes gemaakt om te verkopen en ze hebben blijkbaar gesmaakt, want alles was op het einde van de dag volledig uitverkocht, ook de donuts en koffiekoeken.

Tegen 9u kwamen de eerste U13 deelnemers toe om iets later te starten met de weging. Eenmaal de poules uitgetekend waren, kon het echte toernooi dan ook eindelijk beginnen en onze judoka's hebben het echt wel goed gedaan! Met een paar 1ste plaatsen, 2de plaatsen en 3de plaatsen! De voltallige steun van het thuispubliek heeft hier zeker aan meegedragen

Na de U13 was het dan de beurt aan de U11 judoka's en ook hier zagen we eenzelfde verhaal, echt super gedaan, Mauro & Jayden!!!

Tegen 14u30 liep het toernooi dan op zijn einde en konden onze leden en vrijwilligers weer aan de slag om alles terug op te ruimen. Ook dit gebeurde in een recordtempo!

Via deze weg wil het bestuur dan ook iedereen van harte bedanken voor alle hulp, klein en groot! Zonder jullie was het een heel pak moeilijker geweest. #TopTeambijJudoKoersel

Maar de grootste pluim gaat uit naar onze deelnemers van zondag, echt super gedaan allemaal, doe zo verder!

Sarah, thx voor de foto's ook! (Alle foto's staan op onze facebook pagina, onder het Meitornooi 2023 album)

Foto Gallerij