Geslaagd clubtornooi!

Geslaagd clubtornooi!

Aangezien we ons jaarlijks Meitoernooi niet hebben kunnen laten doorgaan hebben we voor de kids van Groep 1 en Groep 2 gisteren voormiddag een klein Clubtoernooi georganiseerd.

Voor iedereen werden de regels nog even uitgelegd, met een kleine demonstratie van Wouter en Christiaan, om daarna de helden van de dag aan't werk te laten.

We hebben mooie gevechtjes, mooie worpen en een paar mooie ippons de revue zien passeren, maar het mooiste om te zien, was het plezier dat de kids er allemaal in hadden!

Nog een dikke merci aan Dirk, Wouter, Christiaan en Benjamin om alles te regelen en in goede banen te leiden en aan alles kids die meegedaan hebben!

Voor herhaling vatbaar?

De afsluiter van het hele toenooi, willen we wel niet meer zien gebeuren, Wouter en Christiaan moesten en zouden kost wat kost laten zien hoe het er bij de volwassenen aan toe kan gaan in echte wedstrijden en we moeten zeggen, we hebben allemaal waar voor ons geld gekregen, goede kumi kata, paar verrassende acties, mooie ippon en een transport met de ambulance er bovenop...

Veel beterschap Christiaan en spoedig herstel!!!

Foto Gallerij